Hjem > Aixam forhandlernett

Aixam forhandlernett

I de siste 25 år har AIXAM hatt det beste nettverket og den beste nasjonale dekningen i Frankrike. Aixam har eksistert med forhandlernett i Norge siden 1999.

I dag har Aixam et nettverk med 130 forhandlere og 900 agenter i Frankrike. I Norge består forhandlernettet av forhandlere og agenter fordelt utover landet. Vi skal derfor være godt rustet til å behandle din forespørsel. I Norge har Aixam vært det mest selgende mopedbilmerke de siste 5 årene.

Med sin posisjon som markedsleder på det Franske markedet siden 1987, sammen med en strikt og kontraktsfestet utvelgelse av samarbeidspartnere i et system som ble introdusert i slutten av 1970 årene, sikres professjonalitet og kavalitet i distribusjonsnettverket. 

Disse spesialistene på mopedbil vil kunne gi deg all informasjon du trenger når det gjelder salg og service på din Aixam. Har du spørsmål vi ikke kan besvare på direkten, tar vi spørsmålet ditt videre for å gi deg et utfyllende svar. Våre forhandlere vil hjelpe deg med både nye og brukte mopedbiler.

Vårt image som Europas ledende mopedbilprodusent, sammen med kvaliteten på våre kjøretøy betyr at  våre kunder kan føle seg trygge på at de blir godt ivaretatt. Vi følger våre forhandlere og agenter, for å sikre at du som kunde får den servicen du forventer.